about-us

Een veelzijdige partner op het gebied van financial accounting en fiscaliteit

MPtC levert compliance- en adviesdiensten op het gebied van financial accounting en fiscaliteit. Wij doen dit met een klein team van professionals die hun sporen in de accountancy (RA en AA) en de fiscaliteit ruimschoots verdiend hebben zowel in theorie als in de praktijk.

Onze cliënten zijn onder meer actief in telecommunicatie, chemie, groothandel, zakelijke dienstverlening en mode. Waaronder begrepen (inter)nationale familiebedrijven, maar ook Nederlandse vestigingen van internationale beursgenoteerde ondernemingen.

Perfect fit

Tegenwoordig worden compliance en advies vaak als tegenpolen gezien. Ten onrechte. Een goed advies is pas echt goed wanneer het een ‘perfect fit’ is binnen een steeds wijzigende en complexer wordende wet- en regelgeving. Omdat regelgeving geen doel op zich is, hanteren wij het credo ‘compliance comes without saying’. Hierdoor krijgt de adviesrol de ruimte die het verdient met in achtneming van hetgeen van u en ons wordt verwacht.

Meerwaarde

Onze meerwaarde ligt in het overbruggen van het spanningsveld tussen beide polen. Wij zijn geen specialist op een zeer specifiek terrein, maar eerder een regisseur van het ‘grotere geheel’. Vanuit die rol kan het voorkomen dat wij voor specifieke werkzaamheden gebruik maken van de diensten van specialisten van buiten onze organisatie. Op deze wijze snijdt het mes aan twee kanten: geen excessieve kosten als gevolg van onbekendheid of onervarenheid en maximale deskundigheid waarbij zo min mogelijk aan het toeval wordt overgelaten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *